Muziekfotografie

Als muziekliefhebber en fotograaf ben ik met plezier deel de lokale muziekscene in Utrecht. Daarom meldde ik me in 2016 aan als fotograaf bij 3voor12 Utrecht. Na vele concerten en festivals later ben ik inmiddels coördinator voor de fotografen en kernredactielid. In deze rol fotografeer ik nog altijd met plezier, maar ik neem ook de tijd om onze beginnende fotografen kansen te geven, bij te staan en mijn inzichten met ze te delen.

Stadsfotografie

Naast muziekfotografie maak ik ook graag portretten en foto’s van steden. Als ik op reis ga dan gaat mijn camera altijd met me mee. Ik wil altijd de stad, haar architectuur en haar momenten vastleggen.

Portretfotografie

Bij het schieten van coole artiesten op hun concerten ontstond er ook een interesse om portretten te schieten. Dan kan je namelijk zelf nadenken over licht en poses. Mijn voorkeuren bij portretfotografie liggen bij creativiteit in poses, kleding en rijke kleuren.

Samenwerken

Als dat je leuk lijkt, dan kom je in dit rijtje van organisaties waar ik mee samengewerkt heb:
3voor12, Balkan Fusion Dance, Bevrijdingsfestival Utrecht, dB’s Utrecht, De Fortwachter, Down The Rabbit Hole, Gemeente Utrecht, Grasnapolsky, GroenLinks Utrecht, Le Guess Who?, Motel Mozaïque, Paradiso, Popronde Utrecht, Promaja Events, Sziget Festival, The Daily Indie, TivoliVredenburg

Dit ben ik dus: